پخش کننده عسل یا به عبارتی دیگر توزیع کنندگان عسل افراد و یا مراکزی هستند که انواع عسل را به صورت عمده در بازار و مراکز تجاری توزیع می کنند. عسل قنقال جز یکی از انواع عسل نیز است.

عسل قنقال

عسل قنقال از دسته عسل های تک گل است.

گیاه قنقال در بیشتر نواحی ایران وجود دارد.

معمولاً اکثر کوه نوردان و افراد جستجوگر در طبیعت این گیاه را به خوبی می شناسند.

این گیاه همانند گیاه زرشک دارای گل و تیغ است.

این گیاه زیبا بیشتر در نواحی کوهپایه و دشتهای مرکزی ایران چون فارس و کنگان می روید.

عسل حاصل شده از این گیاه همانند رنگ عقیق روشن است.

موقع برداشت عسل قنقال از اواسط اردیبهشت ماه تا آخر تیر ماه است.

عسل های طبیعی را به دو دسته ی تک گل و چند گل تقسیم میکنیم.

عسلهای تک گل را بیش از 70 درصد شهد یک نوع گل تشکیل میدهد.

در حالی که عسل های چندگل را چند نوع شهد با درصد های تقریباً مساوی تشکیل میدهد.

خرید عسل طبیعی

تولید عسل قنقال اصل

برای تولید یک کیلو عسل قنقال، حدود 60 هزار زنبورعسل فعالیت میکنند.

شهد گیاه قنقال توسط خرطوم زنبور عسل برداشت میشود.

زنبور عسل دو عدد معده در بدن خود دارد.

یک معده برای هضم و جذب غذا و معده ی دیگر برای تولید عسل کاربرد دارد.

زنبور بعد از نوشیدن شهد عسل قنقال آن را وارد معده دوم خود میکند.

درون معده ی دوم زنبور عسل آنزیم هایی فعالیت میکنند که تبدیل کننده ی شهد به عسل هستند.

بعد از نوشیدن شهد و پردازش آن در معده زنبور عسل، عسل تولید شده، از طریق خرطوم زنبور به خانه های شش ضلعی کندو ترزیق میکنند.

عسل اولیه مقداری آب اضافه دارد که برای آماده شدن عسل نهایی، زنبورهای عسل بر بالای عسل شروع به سریع بال زدن میکنند.

با این عمل زنبورها، عسل تغلیظ شده و آماده میشود.

عسل و گرده گل تغذیه ی همیشگی زنبور های کارگر بالغ است و بدون آن نمیتوانند درست فعالیت کنند.

بعد از آماده شدن عسل، زنبور ها لایه ای نازک از موم عسل را بر روی خانه های کندو میپوشانند.

این موم از غده های شکمی زنبور عسل تولید میشود.

موم عسل معمولاً در ابتدای تولید، شفاف است و به مرور زمان کدر میشود.

خواص دارویی عسل قنقال

عسل قنقال فوق العاده تقویت کننده و انرژی زاست.

طبع این عسل ملایم و معتدل میباشد.

طعم و عطر عسل قنقال نیز ملایم است.

استفاده ی بیش از اندازه از عسل قنقال ممکن است باعث حالت تهوع شود در نتیجه آن را با دوز توصیه شده مصرف نمایید.

مصرف عسل قنقال موجب تنظیم فشار خون میشود.

این عسل از چاقی جلوگیری میکند و موجب کاهش وزن میشود.

اما چگونه عسل میتواند باعث کاهش و کنترل وزن شود؟

عسل های طبیعی از جمله عسل قنقال موجب تنظیم متابولیسم یا سوخت و ساز بدن میشود.

مصرف عسل قنقال نیز باعث سوخت و ساز بهتر در بدن میشود و به این طریق موجب کنترل یا کاهش وزن میشود.

عسل قنقال برای بیماری های اعصاب مناسب و مفید است.

این عسل سرماخوردگی را نیز درمان میکند.

از دیگر خواص عسل قنقال میتوان به درمان یبوست، درمان مشکلات کبدی، کنترل سرطان و درمان بیماری های گوارشی اشاره کرد.

عسل قنقال به تقویت حافظه و افزایش سرعت یادگیری کمک میکند.

این عسل ناراحتی های ریه را نیز درمان میکند.

عسل قنقال خاصیت شیر افزا نیز دارد.

پخش کننده عسل قنقال

فروش عسل خام

همیشه توصیه های متخصصین حوزه ی عسل، خام بودن عسل طبیعی است.

خام بودن عسل به این معنی است که عسل هیچ حرارتی پس از برداشت ندیده باشد.

عسل طبیعی در صورت حرارت دیدن، بسیاری از آنزیم ها و مواد مغذی خود را از دست میدهد.

بنابراین عسل حرارت دیده در مقایسه با عسل خام ارزش غذایی و دارویی کمتری دارد.

پخش کننده عسل قنقال

تشخیص عسل طبیعی اصل

برای تشخیص عسل طبیعی در فضای مجازی راهکارهای فراوانی است.

بیشتر این راهکارها آزمایش های خانگی هستند.

اما آیا همه آزمایش های خانگی معتبر و تخصصی است؟

در آزمایش های خانگی تنها به ظاهر محصول اکتفا میشود.

اما عسل طبیعی پارامترهایی دارد که باید برای اندازه گیری دقیق این پارامتر ها در آزمایشگاه های تخصصی آزمایش شود.

به عنوان مثال در آزمایش های خانگی نمیتوان میزان ساکارز عسل را دقیق اندازه گیری کرد.

پخش کننده عسل قنقال

پخش کننده عسل

مرکز عسل هفت انواع عسل را به صورت عمده در سراسر کشور پخش و توزیع می کند.
این مرکز در زمینه توزیع انواع عسل طبیعی و فرآورده های زنبور عسل به صورت خرده و عمده نیز فعالیت دارد.
برای خرید عسل طبیعی قنقال و انواع عسل کافی است با همکاران ما در ارتباط باشید.