قیمت عسل اکالیپتوس با توجه به تولید، توزیع عسل و فروش جزئی، کلی تمام فراورده های زنبور عسل تعیین شده است. همکاران ما تمام فراورده های زنبور عسل را به صورت عمده بسته بندی خواهد شد.

شرکت پخش عسل اکالیپتوس

اگر در بازار جستجو کرده باشید خواهید دید قیمت عسل اکالیپتوس متفاوت می باشد.

باید محصول نامبرده را از مراکز معتبر خریداری کرد تا به کیفیت و مرغوب بودن محصول پی برد.

عسل اکالیپتوس عسلی تیره رنگ می باشد.

اکالیپتوس درختی در نواحی استرالیا می باشد.

همچنین در برخی از مناطق ایران می توان شاهد جمع آوری شهد زنبور عسل از گیاه اکالیپتوس بود.

این نواحی تحت پوشش گیاه اکالیپتوس شامل شمال، جنوب و  برخی از دشت های مرکزی ایران به ویژه در فسا و خور و بیابانک می باشد.

همچنان که در تصویر ذیل مشاهده می کنید تعدادی از عسل های بسته بندی شده را می بینید.

شرکت پخش عسل

فروش آنلاین عسل اکالیپتوس

عسل اکالیپتوس عسلی تک گل است که توسط کلنی زنبورعسل تولید میشود.

این عسل طبیعی با نوشیدن شهد گیاهان و گلها توسط زنبوها ساخته میشود.

عسلها را بسته به مقدار و نوع شهدهایشان به دو دسته تک گل و چند گل تقسیم میکنیم.

به عسل چند گل یا چند گیاه، عسل چهل گیاه نیز گفته میشود.

عسلهای چند گیاه از مقادیر تقریباً مساوی از چند نوع گل یا گیاه متفاوت تشکیل شده اند.

در حالی که عسلهای تک گل را بیش از حدود 70 درصد، شهد یک نوع گیاه تشکیل میدهد.

شرکت پخش عسل

تولید عسل اکالیپتوس

برای تولید عسل اکالیپتوس، زنبور عسل شروع به نوشیدن شهد گلهای اکالیپتوس میکند.

نوشیدن شهد گلها با خرطوم مخصوص زنبور عسل صورت میگیرد.

زنبور عسل شهد را مینوشد و آن را به درون معده ی دوم خود هدایت میکند.

سیستم بدن زنبور عسل دارای دو عدد معده است.

معده اول برای جذب و هضم غذاست و معده ی دوم برای ساخت عسل تمایز یافته است.

درون معده دوم زنبور عسل آنزیم هایی است که شهد گل را به عسل طبیعی تبدیل میکنند.

پس شهد گلها دورن معده زنبور عسل به عسل طبیعی تازه تبدیل میشود.

پس از تولید عسل، زنبور با همان خرطوم، آن عسل را به درون حفره های هندسی کندو تزریق میکند.

عسل طبیعی در ابتدا رقیق است. اما با بال زدن زنبور ها تغلیظ میشود.

بعد از غلیظ کردن عسل، این عسل آماده میشود تا زنبور های عسل در هنگام نیاز آن را مصرف کنند.

عسل و گرده ی گل غذا اصلی زنبورهای کارگر و پرستار در کندو است.

بعد از تولید عسل غلیظ، زنبور ها با استفاده از غده های سطح شکمی خود، موم عسل را تولید میکنند و روی عسل ساخته شده را با آن میپوشانند.

این موم در ابتدا پس از تولید، رنگ شفاف دارد اما با گذر زمان این شفافیت از بین رفته و موم کدر میشود.

شرکت پخش عسل

عسل را خام مصرف کنید

همیشه توصیه میشود که عسل را خام مصرف کنیم

عسل خام چیست؟ خام بودن عسل به چه معناست؟

عسل خام عسلی است که بعد از برداشت حرارت ندیده باشد.

در مجاورت حرارت ریز مغذی ها و آنزیم های بسیار مفید عسل از بین میرود.

به همین جهت همیشه توصیه شده که عسل حرارت نبیند.

عسل خام نسبت به عسل حرارت دیده از نظر غذایی و دارویی بسیار بالا تر است.

عسلی که حرارت دیده باشد 80 درصد خواص و ارزش غذایی دارویی اش از بین رفته است.

همچنین توصیه ما این است که عسل در آب جوش ریخته نشود.

به این دلیل که ممکن است طی واکنش هایی مواد مضری در عسل ایجاد شود.

شرکت پخش عسل

تشخیص عسل طبیعی اصل

برای تشخیص عسل طبیعی راه های گوناگونی در بستر اینترنت وجود دارد.

آزمایش های خانگی که اکثر آنها از اعتباری برخوردار نیستند.

در عسل طبیعی پاراممتر هایی موجود است که اندازه گیری آنها کار هر کسی نیست.

در آزمایش های خانگی، بیشتر به ظاهر عسل توجه میشود و واکنشی که در آزمایش نشان میدهد.

اما آیا مقدار ساکارز آن یا مقدار پروتئین عسل را با دقت میتوان در آزمایش های خانگی انجام داد؟

آزمایشگاه های مجهز و پیشرفته اصلا با روش های خانگی قابل مقایسه نیستند.

زیرا اندازه گیری های دقیق در آزمایشگاه های تخصصی صورت میگیرد.

پس مطمئن ترین و بهترین راه تشخیص طبیعی بودن محصولات زنبور عسل بررسی آنها در آزمایشگاه های معتبر تخصصی است.

اکتفا نمودن به آزمایش های نا معتبر راه را برای افراد سودجو و متقلب باز میکند.

فواید و خواص عسل اکالیپتوس

مصرف عسل اکالیپتوس برای بیماری برونسیت و تنگی نفس و یا عفونت ریه پیشنهاد میشود.

عسل اکالیپتوس هم چنین یک انرژی زا و تقویت کننده ی عالی است.

این عسل برای درمان مشکلات گوارشی مانند عفونت یا زخم معده و روده مفید است.

مصرف عسل اکالیپتوس موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.

این عسل طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان است که موجب پیشگیری از بروز انواع بیماری ها میشود.

عسل اکالیپتوس برای درمان زخم ها و ضدعفونی کردن محل زخم یا سوختگی مناسب است.

برای سفارش عسل اکالیپتوس با مدیر فروش مرکز عسل هفت در تماس باشید.