خریدار عمده عسل

قیمت عسل طبیعی گون و دیگر عسل ها در سال 99 نسبت به سال 98 دارای افزایش قیمت بوده است. قیمت عسل گون روند صعودی داشته است. برای اطلاع از قیمت این عسل به سایت فروشگاه اینترنتی عسل هفت مراجعه کنید. ما در این مقاله برخی از خواص عسل گون را مورد برسی قرار میدهیم ونحوه  صحیح نگه داری عسل طبیعی.

عسل گون طبیعی

عسل گون در ایران عمدتاً در دو نوع عسل گون گز و عسل گون کتیرا برداشت می شود.

رشته کوه های زاگرس پوشیده از گیاه گون هستند و در ماه های انتهایی فصل بهار، زمان بسیار مناسبی برای برداشت این نوع عسل طبیعی می باشد.

عسل گون در زمره عسل های رنگ روشن قرار می گیرد و چنانچه بصورت صددرصد طبیعی برداشت شود، خواص دارویی فراوانی دارد.

لازم به توضیح است که عسل گون دارای طبع بسیار گرم می باشد.

مهمترین خاصیت عسل گون گز درمان دردهای مفصلی و پوکی استخوان می باشد.

همچنین، عسل گون دارای خواص عمومی انواع عسل طبیعی، نظیر موارد زیر می باشد:

  • تقویت حافظه
  • تقویت سیستم دفاعی و عصبی
  • خاصیت آنتی باکتریایی

فروش عمده عسل دارای مزایای زیادی هم برای خریدار و هم فروشنده است.

این مرکز قادر است تا عسل گون طبیعی و خالص را با قیمتی مناسب و بصورت عمده در اختیار خریداران این محصول قرار دهد.

نحوه نگه داری از عسل طبیعی

خرید آنلاین عسل گون

 

همانطور که می دانید تمام مواد غذایی شرایط نگه داری خاصه به خود را دارند.
عسل نیز از این قاعده کلی به دور نیست. هر چند عسل جزو مواد غذایی است که فاسد نمی شود. این ماده طبیعی با خواصی که دارد این ویژگی را همواره حفظ خواهد کرد.
پس باید یاد گرفت چگونگی نگه داری از عسل یا میتوانیم خواص آن را حفظ کنیم و علاوه بر خواص جلوگیری کنیم از ورود مواد و میکروب های موجود در محیط زندگی.

نگهداری از عسل شرایط خاصی را می طلبد و اگر بتوان از عسل بطور مناسب نگهداری کرد این ماده ی ارزشمند در مدت طولانی فاسد نمی شود.

همانگونه که اطلاع دارید از اهرام مصر مقادیر زیادی عسل مربوط به سه هزار و پونصد سال پیش کشف کرده بودند که همچنان بعد از گذشت قرن ها قابل استفاده بوده است و عسل درون آن خواص بی نظیر خود را حفظ کرده بود.

برای نگه داری از عسل باید شرایط مناسبی را فراهم آورد که ما در زیر به ان اشاره میکنیم:

روش های نگه داری عسل طبیعی

  1. استفاده از ظرف شیشیه ای: در عسل آنزیمی به نام گلوکز اکسید وجود دارد که عامل اصلی فاسد شدن عسل در طولانی مدت است.
    اگر از ظروف شیشه ای روشن استفاده کردید این آنزیم با نور از بین می رود و امکان فاسد شدن عسل خیلی کم می شود.
    همچنین می توان عسل را در ظروف پلاستیکی نیز نگهداری کرد و اگر خواهان افزایش عمر عسل هستیم باید ظرف پلاستیکی روشن باشد.
  2. نگهداری در مکان خنک: عسل معمولاً در دمای ۱۴ درجه ی سانتی گراد متبلور می شود و منجمد شدن عسل مانع تغییر ترکیبات آن می شود.
  3. نگه داری در مکان تمیز: مانند بسیاری از محصولات اگر محل نگه داری عسل تمیز باشد طول عمر آن زیاد و امکان فاسد شدن آن کمتر می شود.
  4.  استفاده از ظروف سربسته: همانطور که میدانیم عامل اصلی فساد مواد غذایی اکسیژن است و نیز عسل در تماس با اکسیژن دچار تغییر در تربیات می شود و ممکن است در دراز مدت فاسد شود. و برای مقابله با این کار بهتر است عسل در ظروف در بسته نگه داری شوند.
  5. دور نگه داشتن عسل از مواد بودار: مواد بودار می توانند از طریق هوا جذب عسل شوند و طعم آن را دست خوش تغییر کنند بنابراین حتی الامکان باید عسل از مواد بودار دور باشد.
  6. نگه داری در خارج از یخچال: اگر عسل در درون یخچال قرار بگیرد بسیار منجمد می شود و سرمای بیش از حد ممکن است بافت عسل را تغییر دهد.
  7. استفاده از قاشق تمیز: برای خارج کردن عسل از ظرف مورد نظر باید از قاشق تمیز و عاری از مواد غذایی دیگر استفاده کرد.

برای خرید عسل و فراورده های عسلی مانند بره موم، موم، ژل رویال، شامپو و کرم عسل، و انواع عسل طبیعی و با کیفیت به سایت فروشگاه اینترنتی عسل هفت مراجعه کنید.