عسل درجه یک عسلی است که خالص و طبیعی باشد کیفیت و مرغوب بودن عسل هیچ ربطی به هزینه خرید عسل ندارد.نمی توان گفت عسل باهزینه بالا و یا هزینه کم عسل با کیفیت و مرغوب می باشد.
عسل درجه یک را می توانید بصورت بسته بندی شده تهیه نمائید.
همچنان متذکر می شویم که عسل درجه یک فقط و فقط از شهد گلها و گیاهان تهیه می شود.
عسل واژه ای عربی است که از آن در فارسی به نام انگبین نامبرده شده است.
این ماده شیرین و لذیذ توسط زنبور عسل از شهد گلها، گیاهان جمع آوری و پس از تغییرات لازم در سلول های مومی کندو ذخیره می شود.
در سال ۱۹۰۶در آمریکا عسل را اینگونه تعریف کرده اند.
عسل چیست
عسل ماده ای مترشح از مواد قندی درختان و شهد گلها است که پس از تغییر و دگرگونی درون سلول های قاب ذخیره می شوند.
عسل به عنوان غذایی بسیار مفید و اکسیری پر ارزش است.
راههایی شناسایی مرغوب بودن این ماده غذایی
- تنها راه تشخیص عسل طبیعی آزمایشگاه می باشد.
- عسل طبیعی دارای قندی است به نام ساکارز که باید کمتر از ۳ درصد باشد.
- عسل کنار استثناءً دارای ساکارز بالایی است حدود ۵ تا ۱۰
- عسل مرکبات نیز استثناءً دارای ساکارز بالایی است حدود ۳ تا ۵
- در عسل نوعی آنزیم وجود دارد به نام پرولین که در عسل های طبیعی بالای ۵۰۰ است