عسل خالص در مراکز زیادی توزیع و به صورت عمده به فروش می رسد. اما آیا واقعا همه مراکز عسل خالص و طبیعی را توزیع می کنند؟ چگونه می توان از طبیعی بودن عسل مطمئن شویم؟

عسل خالص

در مطالب گذشته گفتیم که عسل طبیعی و خالص چگونه تهیه می شود.
می دانیم که عسل خالص دارای ساکارز زیر 3 در صد می باشد که فقط تعیین ساکارز از طریق آزمایش امکان پذیر می باشد.
عسل طبیعی و خالص انواع بسیار زیادی دارد.
تقریبا در همه مناطق ایران که دارای بیشترین نوع گل، درخت و گیاهان می باشد عسل برداشت می شود.
این عسل ها شامل عسل های تک گل و چند گیاه می باشد ولی عسل وحشی به ندرت یافت می شود.

انواع عسل با خواص دارویی

  • عسل اقاقیا: مناسب برای بیماران دیابتی،ضدعفونی کننده، ضد سرطان
  • عسل سیاه دانه: ضد میگرن و سردرد، تنظیم کننده قاعدگی، ضد انگل
  • عسل جعفری: درمان ناراحتی گوارش، دارای مقدار فراوانی آهن و املاح معدنی
  • عسل یونجه: ضد چربی خون، درمان بیماری کبد چرب، کاهش ضربان قلب

توزیع و فروش عسل

همکاران ما انواع عسل و فرآورده های زنبور عسل را به صورت خرده و عمده به فروش می رسانند.
معمولا عسل های عمده خالص مرکز عسل هفت به صورت حلب می باشد.
اما اغلب خریداران عمده عسل می خواهند عسل های حلبی به صورت بسته بندی برایشان آماده شود.
مرکز عسل هفت جهت رفاه حال خریداران انواع عسل رابه صورت بسته بندی درخواست شده آماده می کند.