توزیع انواع عسل مرغوب و طبعی از فعالیت های ما در مرکز عسل هفت می باشد.

انواع عسل مرغوب

انواع عسل طبیعی دارای عطر و طعم مخصوص به خود هستند و این موضوع ارتباط مستقیم دارد با گیاهی که زنبور از آن تغذیه کرده است.
متاسفانه وجود عسل های تقلبی و تغذیه ای بصورت گسترده در بازار سبب شده است تا مصرف کنندگان عسل با طعم عسل طبیعی بیگانه باشند.
اگرچه ما نیز اذعان میکنیم که برخی از سودجویان برای معطر کردن عسل خود از اسانس استفاده می کنند.
اما این موضوع نباید سبب شود که تولیدکنندگان و توزیع کنندگان سالم و متعهد را نیز زیر سوال ببریم.

طعم عسل مرغوب

عسل اقاقیا، عسل بهارنارنج و عسل گشنیز از جمله عسلهای طعم دار هستند که عموم مردم می پسندند.
عسل گون، عسل یونجه و عسل چندگیاه عموما دارای طعم ملایمی هستند.
گاهی اوقات عسلها، دارای عطر و طعم خوبی نیستند و بهتر است بگوییم بدمزه هستند.
نمونه بارز آنها عسل شاه بلوط است اما این موضوع نباید سبب شود تا از خواص دارویی و درمانی آنها صرف نظر کنیم.
عسل قنقال، عسل شاه بلوط و عسل سیاه دانه از جمله عسلهایی هستند که از نظر دارویی و خواص بسیار سودمند و مفید هستند.

اما بسیاری از مردم طعم آنها را دوست ندارند.
عسل شوید و عسل جعفری نیز از انواع عسل های بسیار معطر می باشند.
گاهی اوقات به مذاق مصرف کننده بسیار خوشایند می آیند و برخی نیز به کلی از آنها رویگردان هستند.

ساکارز عسل چیست

در واقع عسل تشکیل شده است از 3 نوع قند ساکارز، فروکتوز و گلوکز و برخی مواد و املاح دیگر و با این تعریف اصلا عسل بدون قند بی معنی است.

قبلا گفتیم که هر چه میزان ساکارز عسل کمتر باشد، مرغوبیت آن بالاتر است.

آیا عسل با ساکارز صفر وجود دارد؟
ساکارز عسل طبیعی کمتر از 3% می باشد و این عدد ممکن است به کمتر از 1% هم برسد.
اما صفر شدن آن کمی غیر ممکن است چرا که دقت تجهیزات آزمایشگاهی ما آنقدر زیاد نیست که بتوانیم ساکارزهای کمتر از 1% را با قطعیت اعلام کنید.

توزیع انواع عسل

شما عزیزان و خریداران عسل می توانید عسل را به دو صورت جزئی و عمده خریداری نمائید.

همچنین با یک تماس تلفنی و یا خرید به صورت اینترنتی می توانید در کمترین زمان سفارش خود را در هرکجای کشور هستید ثبت نمائید.