خرید و فروش عسل و انواع عسل به صورت جزئی و عمده با ثبت سفارش به صورت تلفنی و اینترنتی برای خریداران در سراسر کشور مهیا می باشد.
خرید و فروش عسل برای همه عزیزان در سراسر کشور انجام می پذیرد.
مصرف عسل نه تنها برای بیماران دیابتی مضر نمی باشد بلکه برخی از عسل ها به دلیل وجود قندها برای بیماران دیابتی مفید می باشد.
مهمترین قندهای موجود در عسل عبارتند از: گلوکز، فروکتوز و ساکارز
بیماران دیابتی باید عسلی مصرف کنند که ساکارز آن پایین و فروکتوز بالایی داشته باشد.
نسبت فروکتوز به گلوکز در عسل طبیعی باید بالاتر از 0.9 باشد.
عسل مفید برای بیماران دیابتی عسلی است که مقدار این نسبت بالاتر باشد.
عسل اقاقیا و عسل گشنیز ارائه شده در مرکز عسل هفت چنین خصوصیتی دارد که می توان به بیماران دیابتی پیشنهاد داد.
نسبت فروکتوز به گلوکز آنها بالاتراز 1.2 می باشد.
این عسل با توجه به ساکارز پایین و درصد فروکتوز نسبتا بالا، برای مصرف بیماران دیابتی مفید است.
از طرفی، عسل شاهبلوط به دلیل خاصیت آنتیباکتریایی بالایی که دارد،
برای ضدعفونی و درمان زخمها و درمان بیماریهای عفونی بسیار موثر میباشد.
برخی از عسل ها هستند که برای بیماران دیابتی مفید می باشد.
انواع عسل
- عسل گشنیز
- عسل اقاقیا
- عسل شاه بلوط
این نوع عسل ها طعم و رایحه خاصی دارند.